Speltips 15/12: Cambuur – Ajax

Det vankas holländsk cupfotboll under torsdagen och här plockar vi ut ett spel från asian handicap-marknaden till fina 2,025 x insatsen.

Twitter Facebook

Cambuur som till vardags spelar i den holländska andraligan åkte på stryk mot Ajax B-lag för en vecka sedan med 1-3, på hemmaplan. Nu ställs man mot A-laget och här ska det skilja många nivåer lagen emellan. Även om detta är den holländska cupen, kommer Ajax att gå in för den här matchen – man har åkt ut tidigt i cupspelet tre år i rad och jag kan tänka mig att styrelsen inte alls är nöjda med detta facit – nu lär man fokusera en aning mer på den inhemska cupen.

Ajax går annars bra i ligan och har fortsatt ett oerhört intressant lag, man tappade Milik till Napoli men spets finns kvar och just nu är man med och utmanar Feyenoord om ligaguldet.

I den här matchen har jag valt att titta närmre på asian handicap-marknaden, -1,5 Ajax ger fina 2,025 x degen hos Bet365. Jag har även tittar närmre på vad dom andra spelbolagen ställt ut för odds, William Hill ställer exempelvis ut oddset 1,75x och hos Mybet hittar ni i skrivande stund oddset 1,80x för samma spel.

Därför ställer vi in siktet på Bet365, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,025
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming