Speltips 15/12: Dagens dubbelspel till 2,00x

Vi plockar två fina spel, ett från Portugal och ett Serbien när vi formar dagens dubbelspel.

Twitter Facebook

Första spelet vi plockar hem är som sagt från Serbien, från matchen mellan Partizan Belgrad och Spartak Subotica. Här väljer jag att lita på hemmalaget, Partizan har vunnit åtta av tio matcher på hemmaplan och behöver plocka en trepoängare för att hänga på Röda Stjärnan som i skrivande stund placerar sig sex poäng framför. Detta är också Serbiens två bästa lag och det är ständigt dom som befinner sig i topp och till slut också vinner ligan.

Subotica placerar sig på en sjätte plats i tabellen och har gjort det bra den här säsongen, dock skiljer det hela 15 poäng upp till Partizan Belgrad. Sett till historien är Partizan överlägsna och nästan vunnit alla dom senaste matcherna mot Subotica på hemmaplan, därför plockar vi också hem den raka ettan här.

Andra spelet plockar vi från Portugal och mötet mellan Porto och Martimo, och det är precis samma sak som gäller här. Porto, Sporting och Benfica är överlägsna i den portugisiska ligan och befinner sig ständigt i topp. Portos motståndare för dagen är som sagt Martimo, dom placerar sig på en nionde plats i tabellen och befinner sig redan elva poäng bakom Porto, endast efter 13 omgångar, detta säger en del om kvalitétsskillnaden här.

Därför kommer jag att testa spelet -1 på Porto här, den här fina dubbeln ger oss fina 2,00 x insatsen hos Betway, ni får 1000kr i välkomstbonus av Betway via den här länken.

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel – upp till 1000kr

Expekt har ett unikt erbjudande för nya kunder – dom bjuder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Haken? Ingen alls, förlorar du, får du pengarna tillbaka direkt. Vill du inte spela vidare är det bara att överföra tillbaka dom – inga omsättningskrav alls.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Partizan Belgrad & -1 Porto
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming