Speltips 15/12: CF America – Real Madrid

Världens bästa klubblag som kronas under söndagen – men först ska semifinalerna avgöras. Mexikanska CF America och Real Madrid gör upp om en finalplats.

Twitter Facebook

CF America och Real Madrid befinner sig i Japan, och ska under torsdagsmorgonen (svensk tid) göra upp om en finalplats i den här kanske inte allt för glamourösa fotbollsturneringen.

CF America vann motsvarigheten till Champions League, i Sydamerika och är ett av kontinentens bästa lag. Dock skiljer det en del i kvalité sett till Europa men motstånd ska dom kunna bjuda på. Real Madrid är inne i en bra period just nu, dock är inte defensiven den bästa utan man släpper in allt för mycket mål och detta är något som oroar Real Madrid-supportrarna – med all rätt.

I dom senaste elva ligamatcherna har Real Madrid lyckats hålla nollan endast två gånger, och då har man stött på riktigt dåligt motstånd också, så det är verkligen något man måste jobba med. Detta tror jag också CF America kan utnyttja, dom sydamerikanska klubbarna är oerhört skickliga framåt, och faller oftast på defensiven – därför känns det högst troligt att dom lyckas näta mot Real Madrid.

Därför har jag också valt att sikta in mig på ett målspel här, att CF America gör mål i matchen betalar fina 1,78 x insatsen hos MrRingo, taget alla dagar i veckan. Ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget via den här länken.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: CF America att göra mål i matchen – Ja
Odds: 1,78
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 11:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming