Speltips 14/12: Manchester City – Watford

Manchester City åkte på en tung förlust mot Leicester i helgen – hittar man tillbaka till vinnarspåret direkt?

Twitter Facebook

Tror det kan lossna ordentligt för Manchester City i den här matchen, Watford har förvisso gjort det bra men om det stämmer för Manchester Citys del lär dom stänka dit några baljor. City är uppe i två raka förluster nu och en tredje lär inte komma, Pep fortsätter tro starkt på sitt spel även om det straffade honom och laget i den senaste matchen. Lyckas City göra ett mål i den första halvleken tror jag det kan lossna på riktigt.

Citys stora problem den här säsongen har varit deras svaga resultat på hemmaplan, under dom tidigare åren har man tvålat dit dom flesta lagen på Etihad Stadium men den här säsongen har man endast lyckats vinna tre av sju matcher. Och i Agueros frånvaro tror jag det är viktigt att andra spelare visar att dom kan kliva fram, och detta är en perfekt match att göra det i.

Watford har gjort bra resultat hittills den här säsongen men det ska skilja en del i kvalité här. Vi vet att City är kapabla till att slå lag som exempelvis Barcelona, det har man visat. Och det var ingen tillfällighet, utan City var riktigt bra i den matchen.

Jag kommer därför att testa ett spel från målmarknaden här, City att göra mer än två mål i den här matchen ger fina 1,82 x insatsen hos NordicBet och känns som ett bra spel, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av NordicBet via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Manchester City över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,82
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming