Speltips 14/12: Tottenham – Hull

Tottenham spelar mot ett av ligans sämsta lag under onsdagskvällen – lyckas man plocka en komfortabel trepoängare?

Twitter Facebook

Tottenham föll mot Manchester United med 1-0 i helgen, under onsdagskvällen gästar Hull och här bör Tottenham vinna ganska komfortabelt tycker man. Tottenham har en oerhört stark defensiv och på hemmaplan har man endast släppt in fyra mål sju matcher, dessutom har man vunnit fem av sju matcher, dom andra två har man spelat oavgjort i. Den här fina statistiken gör dom till en av ligans starkaste lag på hemmaplan och detta är något Hull inte bör kunna stå emot.

Hull placerar sig i botten av tabellen och kommer med största sannolikhet att kämpa hela säsongen för att hålla sig kvar i den högsta ligan. På bortaplan har man endast plockat på sig fyra poäng och gjort fem mål framåt, endast två lag är sämre. Senast man vann var i början av november och sedan dess har man faktiskt haft ett ganska enkelt spelschema men ändå inte lyckats plocka en trepoängare.

Tottenham är stora favoriter till tre poäng i den här matchen och kommer också med största sannolikhet att vinna den, dock betalar den raka ettan alldeles för lite. Istället väljer jag att plocka ut Tottenham som vinnare men också att dom lyckas hålla nollan. Med tanke på att Hull inte gör alls många mål framåt, är oerhört formsvaga samtidigt som Tottenham har en oerhört bra backlinje, känns spelet riktigt bra.

Spelet betalar fina 1,80 x insatsen hos Mybet, som ni får 1000 kr i bonus av.

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa bonus – 3000kr

ComeOn är det nya och enkla spelbolaget med Sveriges bästa välkomstbonus – gör en insättning på uppåt mot 3000kr och få det dubbla att spela för – omsättningskravet är dessutom riktigt bra.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Tottenham vinnare & att hålla nollan
Odds: 1,80
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming