Speltips 14/12: Vojvodina – Cukaricki

Vi har hittat en oerhört fin match i Serbien och plockar fram dagens säkraste spel, det handlar om matchen mellan Vojvodina och Cukaricki.

Twitter Facebook

Dagens säkraste spel plockar vi från Serbien och här har jag hittat en solklar vinnare. Efter en noggrann analys av samtliga omgångar och tabellen, är detta den tveklöst säkraste ettan för dagen. Vojvodina är ligans bästa hemmalag, bättre än den klassiska klubben Röda Stjärnan och självaste Partizan Belgrad.

Vojvodina placerar sig strax bakom dom två toppklubbarna i tabellen, men tittar vi enbart på hur man presterat på hemmaplan är Vojvodina bäst. Man har spelat tio matcher på hemmaplan och vunnit nio av dessa, en match har slutat oavgjort, mot ligaettan Partizan. Man har dessutom gjort 23 mål och endast släppt in 3 – nästintill sjuka siffror.

Vojvodinas motståndare för dagen Cukaricki placerar sig på en tolfte plats i tabellen, man har spelat ihop 22 poäng färre än Vojvodina. Utöver detta har man ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen, efter tio omgångar står man på ynka tre poäng.

Jag kan inte se Vojvodina tappa poäng i den här matchen, man har fortfarande mycket kvar att spela för och på hemmaplan stortrivs man. Den raka ettan betalar höga 1,60 x insatsen hos Betway och spelas direkt, ni får 1000kr i välkomstbonus av Betway via den här länken.

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel – upp till 1000kr

Expekt har ett unikt erbjudande för nya kunder – dom bjuder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Haken? Ingen alls, förlorar du, får du pengarna tillbaka direkt. Vill du inte spela vidare är det bara att överföra tillbaka dom – inga omsättningskrav alls.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming