Speltips 13/12: Everton – Arsenal

Arsenal går från klarhet till klarhet samtidigt som Everton har det riktigt jobbigt – fortsätter trenden?

Twitter Facebook

Det är verkligen formsvagt mot formstarkt när Everton och Arsenal drabbar samman. Arsenal imponerar starkt på mig den här säsongen och verkar gå mot en riktigt bra säsong. I helgen slog man Stoke ganska enkelt, även om Stoke lyckades göra 1-0, så kändes det aldrig riktigt oroligt för Arsenals del, utan man har verkligen hittat rätt, man har ett spel man känner sig trygga med och då genererar det automatiskt i goda resultat.

Everton förlorade mot Watford med 3-2 i helgen vilket innebär att man inte vunnit sedan den 30:e oktober. Man känns inte alls trygga i sitt eget spel och det innebär i sin tur att man inte har något direkt att hota med, Lukaku är en oerhört bra spelare som kan göra det lilla extra och det har vart extra tydligt dom senaste veckorna, man lever helt enkelt på hans individuella skicklighet – och det är inte hållbart.

Ser man till historiken lagen emellan, ser vi tydligt en överlägsenhet hos Arsenal, på dom senaste tjugo matcherna lagen emellan, har Everton endast gått segrande ur en match – nästintill oroväckande siffror, Arsenal har dessutom vunnit fyra raka matcher mot Everton och när man är såpass starka som man är just nu, känns ett spel på den raka tvåan riktigt bra.

NordicBet betalar oss fina 1,90 x insatsen för en Arsenal-vinst. Taget! Ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av NordicBet via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,90
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming