Speltips 13/12: Bournemouth – Leicester

Leicester plockade tre tunga poäng mot City i helgen, Bournemouth förlorade mot Burnley – kan Leicester upprepa helgens prestation?

Twitter Facebook

Känslan säger att Leicester vinst mot Manchester City i helgen kan vara vändningen, när man väl når den nivån man gjorde i den matchen spelar man en riktigt bra fotboll – och när man väl gör detta så är det tydligt att man verkligen kan det. Och matchen mot Bournemouth känns verkligen som ett bra test för Leicester, ett ganska formsvagt gäng som senast också förlorade mot Burnley ska Leicester kunna besegra.

Vardy fick dessutom näta i helgen, tre gånger om till och med och det kändes verkligen som att man drogs tillbaka till säsongen 15/16, där allt bara föll på plats för Leicester.

Bournemouth har varit ganska svårslagna på hemmaplan dom senaste veckorna, men man föll exempelvis hemma mot Sunderland och det säger ganska mycket om detta gänget – man presterar lite då och då och det finns inte direkt någon röd tråd i resultaten man målar upp.

Ett Leicester med boostat självförtroende och en Vardy i målform, det talar för en bortaseger i den här matchen och spelet måste testas. Den raka tvåan betalar oerhört bra här, oddset finns till fina 2,90 x insatsen hos Mybet, men jag väljer att försäkra mig genom att spela dnb, det spelet hittas till 2,10 x insatsen hos spelbolaget, som ni får 1000 kr i bonus av.

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa bonus – 3000kr

ComeOn är det nya och enkla spelbolaget med Sveriges bästa välkomstbonus – gör en insättning på uppåt mot 3000kr och få det dubbla att spela för – omsättningskravet är dessutom riktigt bra.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 2,10
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming