Speltips 13/12: Celtic – Hamilton Academical

Det finns i princip ett lag i Skottland, och det är Celtic – man har vunnit 13 av 14 matcher den här säsongen och snittar mer än tre mål framåt per match.

Twitter Facebook

Celtic behöver ingen vidare presentatin när det gäller spel i den inhemska ligan – man har vunnit ligan fem år i rad och har inte direkt någon motståndare som kan utmana just nu. Den här säsongen är det precis som det varit dom senaste åren – man placerar sig i topp och har en massa poäng ner till tvåan i tabellen. Just nu är man åtta poäng före Rangers, då har man spelat tre matcher mindre också. Celtic är totalt överlägsna i den här ligan och vinner match efter match.

På hemmaplan har man vunnit alla sina matcher, fem stycken. Man har gjort 20 mål på dessa matcher och det innebär ett snitt på fyra mål per match – samtidigt har man endast släppt in tre mål – siffror som nästintill är skrattretande.

Celtics motståndare för dagen är Hamilton Academical, ett lag som verkar vilja slå något typ av kryssrekord, man har redan hunnit med att spela oavgjort vid tio olika tillfällen, då har man alltså spelat sexton matcher, helt sjuka siffror som är en aning unika.

Dock har Hamilton inte stött på Celtic ännu och här lär det bli åka av! För även om Hamilton lyckats kryssa till sig en massa poäng, så är gapet alldeles för stort när det komme till Celtic, det är en sån kvalitétsskillnad.

Jag tror Celtic fortsätter vinna, speciellt på hemmaplan där man är ohotade, och om man snittar fyra mål framåt per match, lär man göra minst tre i den här matchen i alla fall. Jag testar därför en slant på handikappspelet -2 här, finns till fina 1,90 x insatsen hos Betway, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel – upp till 1000kr

Expekt har ett unikt erbjudande för nya kunder – dom bjuder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Haken? Ingen alls, förlorar du, får du pengarna tillbaka direkt. Vill du inte spela vidare är det bara att överföra tillbaka dom – inga omsättningskrav alls.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 1,90
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming