Speltips 12/12: Villarreal – Atletico Madrid

Både Serie A och La Liga bjuder på fint utbud under måndagskvällen – i Spanien drabbar Villarreal och Atletico Madrid samman.

Twitter Facebook

Villarreal har känts en aning tröga ut dom senaste veckorna och då tycker jag att den här matchen spelas i ett perfekt läge. Villarreal bör kunna hitta tillbaka till storformen i en sån här match, motivation lär det finnas gott om och det tycker jag främst vart problem, man har sett oerhört loja ut och tappat onödiga poäng i flera matcher. Vilket lag som helst motiveras lite extra när ett lag som Atletico Madrid gästar.

Gästerna har halkat efter en aning i toppstriden, man är just nu tolv poäng bakom serieledaren Real Madrid och inte visat upp samma kvalité som i tidigare säsonger. Man känns snäppet sämre den här säsongen tycker jag, jag har sett ett par matcher och det är inte samma säkra och trygga Atletico Madrid från förra säsongen.

Dock är Villarreal ett riktigt starkt lag, så oavsett vilken nivå Atletico når upp till, så kan Villarreal hota, främst på hemmaplan, här slog man bland annat Real Madrid förra säsongen. Jag kommer därför att testa en slant på dubbelchansen 1x här, spelet ger fina 1,92 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av NordicBet via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,92
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming