Speltips 15/8: Chelsea – West Ham

Chelsea och West Ham avslutar omgång ett i Premier League.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Måndagen bjuder på ett hett Londonderby mellan Chelsea och West Ham – Chelsea är favoriter hos spelbolagen vilket också är väntat. Den raka ettan ligger på runt 1,75x och känns inte alls för het, istället har jag tittat närmre på målmarknaden och ett odds till dubbla degen.

Conte har förmodligen jobbat mycket med Chelseas defensiv under försäsongen, i Juventus lyckades han bygga en backlinje som också var den bästa i världen – tillsammans med något mer lag kanske, men ni förstår min poäng, Conte älskar att jobba med försvaret och det tror jag kommer märkas i Chelsea också.

Chelsea hade en del problem förra året och släppte in alldeles för mycket mål, därför tror jag man vill inleda med att hålla siffrorna nere, Conte kommer att vara nöjd med en 1-0-seger här, det är tre poäng som räknas i första hand – inget finlir.

West Ham har ett intressant lag – precis som förra året. Dock tror jag det blir tufft här på Stamford Bridge under måndagskvällen, Chelsea kommer inte att släppa till mycket bakåt och därför tror jag starkt på att vi inte får se många mål i den här matchen. Under 2,5 mål i matchen finns hos Coolbet (välkomstbonus: 1500krtill fina 2,02 x insatsen – värt en slant!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 2,02
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming