Speltips 16/8: Young Boys – Borussia Mönchengladbach

Klasskillnad i Schweiz under tisdagskvällen?

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Young Boys slog förvånansvärt ut Shaktar Donetsk i förra omgången efter att ha förlorat den första matchen med 2-0 borta i Ukraina. Man lyckades alltså vända på detta hemma i Schweiz och vinna på straffar – oerhört starkt att lyckas göra detta mot ett Europa-rutinerat Shaktar. Samtidigt tycker jag det är oerhört slarvigt av ett så pass rutinerat Shaktar att slänga bort den här matchen och förlora med 2-0 – man är i grund och botten ett mycket bättre lag än Young Boys och hade man spelat som man brukar – hade man spelar den här matchen istället.

Young Boys håller en ganska hög klass men spelar fortfarande några steg under Basel – som är Schweiz bästa lag. Young Boys kan fortfarande inte mäta sig med det bästa laget i ligan och förlorade även mot Basel med 3-1 någon vecka sedan. Därför tror jag inte heller Young Boys har en chans i detta dubbelmötet mot tyska Borussia – Borussia är bland de fyra bästa lagen i ligan och ska ganska komfortabelt gå vidare från detta mötet.

Nu har inte den tyska ligan börjat ännu men de tyska lagen är förberedda för dessa kvalmatcher – de tränar oerhört hårt innan och är medvetna om sin situation – man har oftast gjort det riktigt bra i kvalmatcherna utan att ha spelat en enda tävlingsmatch.

Jag rankar Borussia några snäpp högre än Young Boys – jag säger samtidigt inte att det blir en enkel match men jag tror Borussia har stor chans att slå Young Boys här. Mybet (välkomstbonus: 1000krbetalar väldigt bra för den raka tvåan – kom igen nu Tyskland!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,25
Bolag: Mybet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming