Speltips 14/8: Kalmar FF – Malmö FF

Leovegas bjuder till på 1×2-marknaden när Malmö FF reser till Kalmar.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Norrköping tappade livsviktiga poäng under lördagen och detta kan nu Malmö FF utnyttja och gå upp i serieledning – med en match mindre spelad dessutom. Kalmar spelar om även de om livsviktiga poäng och behöver varenda poäng framöver för att undvika playoffen – som kan ta de ner till Superettan.

Vi har alltså två oerhört motiverade lag framför oss som har allt att spela för – och om motivation slår klass – finns bara klass kvar – och den kampen bör Malmö FF vinna som befinner sig i riktigt bra form just nu.

Malmö FF har inte haft några som helst problem den här säsongen heller, man har vunnit fem av åtta matcher vilket är riktigt bra för ett allsvenskt lag. Kalmar har samtidigt haft stora problem på hemmaplan – endast mäktat med tre segrar så här långt in på säsongen.

Oddset är alldeles för fint att inte utnyttjas på Malmö FF – den raka tvåan betalar hela 2,05 x insatsen hos LeoVegas (välkomstbonus: 1000kr), ladda upp spelkassan och kör med oss!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,05
Bolag: LeoVegas (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming