Speltips 14/8: Arsenal – Liverpool

Omgång ett i Premier League bjuder på ett enastående fint möte i form av Arsenal och Liverpool.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Arsenal och Liverpool inleder omgång ett genom att lira en riktig toppmatch – mot varandra. Jag tycker det är oerhört svårt att skilja lagen åt – Arsenal är favoriter på grund av hemmaplansfördel men Liverpool ska inte underskattas.

Jag tror det är oerhört viktigt för respektive lag att inte göra bort sig i den första matchen och åka på en förlust, en förlust i öppningsmatchen kan sätta prägel på en hel säsong – för de här lagen åtminstone – känns det som ibland i alla fall.

Vinner Klopp här på Emirates känns det som att han har något stort på gång – gör Wenger detta – känns det som att han också har det, det är lite min poäng. Ett oavgjort resultat i ett toppmöte är alltså godkänt för båda parterna och därför tycker jag krysset lockar och bör tittas närmre på.

Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) betalar 3,30 x insatsen för det oavgjorda resultatet – det testas till en lite mindre slant.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,30
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming