Speltips 13/8: Premier League

Jag plockar fram en specialare från Premier League idag.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Nykomlingen Burnley tar emot Swansea när premier league drar igång. Jag väljer att fokusera på nyförvärven i Burnley och Swansea och försäsongen. Nyförvärven är inte alls bra från Burnleys sida, speciellt inte om man vill stanna kvar i Premier League. Swansea har gjort få nyförvärv som är att räkna med, men Swansea har lyckats behålla sina stjärnor och har en stort sett fulltalig trupp inför mötet idag. Försäsongen har båda levererat, men motståndet har varit mediokert. Skillnaden mellan lagen är att Swansea har mer teknik och erfarenhet i laget samt flera säsonger bakom sig i Premier League och på försäsongen såg det faktiskt bra ut med samspelet i Swansea. Tror Swansea fixar detta, odds 2,90.

Nästa match är mellan nykomlingen Middlesbrough och Stoke City som spelas idag. Nyförvärven är helt ok från Boros sida med, Victor valdes Målvakt(Man Utd) , Alvaro Negredo Anfallare( Lån från Valencia) , Marten de Roon Mittfältare(Atalanta) , alla dessa förväntas gå in i startelvan i dagens match. Försäsongen har sett fattig ut för Middlesbrough, två vinster(lägre divisioner) två oavgjorda och en förlust. 0-0 mot Udinese på bortaplan är väl normalt en bra insats, men matchen var tröttsam att se, inte mkt kämpaglöd från nåt av lagen, nej försäsongen var knapp godkänd. Stoke City har även dom gjort en ganska dålig försäsong, men till deras försvar har många spelare saknas när dom spelat. Nyförvärven är få, men Joe Allen(mittfältare) från Liverpool ska anses som en bra värvning. När man tar en titt på vilka som lämnat Stoke City så är det enbart spelare som inte fått speltid, med andra ord har man fått behålla sitt lag och kan bygga vidare på kontinuitet i laget. Jag väljer att spela x2 här till oddset 1,61.

Jag väljer spelet Dubbelspel  till oddset 4,68x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbel 2 & x2
Odds: 4,68
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming