Speltips, rekar och odds

Coolbet

I dagarna kommer vi börja lyfta fram lite nya odds på vår sajt och dessa odds kommer från vår alldeles nya samarbetssajt, Coolbet.

Med en egenutvecklad spelsajt och programvara för sportspel vill Coolbet erbjuda kunderna precis vad de behöver och de har en otrolig stolthet för sina odds där de har för vana att sticka ut på många ligor som bl.a. populära Premier League. Företaget genomsyras av kompetens och ledningsgruppens erfarenhet i spelbranschen uppgår till nästan 90 år. Grundaren av bolaget, Jan Svendsen, är samma man som startade Nordicbet en gång i tiden.

Coolbet strävar efter att vara ett rättvist, personligt och öppet företag som delar information du knappast hittar på någon annan spelsajt. Spelbolaget vill förbättra kundernas kunskap för onlinespel, ständigt fokusera på produktutveckling och innovation samt sätta en ny standard för ansvarsfullt spelande. Ett exempel på hur öppet företaget är kan du se nedan, då de redovisar exakt omsättning och spelfördelning inför alla matcher.

grafik

Vi är glada att ha Coolbet ombord och vi hoppas att många av er är sugna på att testa på denna nya stjärna på den svenska spelhimlen. Just nu erbjuder de alla kunder ett generöst välkomsterbjudande där du får 100% bonus upp till 1500 kr. Ge er in och testa!