Speltips 15/10: Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen

Poängtapp senast för Bayern Munchen i ligaspelet, lyckas man hitta tillbaka till vinnarspåret direkt?

Twitter Facebook

Bayern Munchen placerar sig, som förväntat högst upp i tabellen. Man tappade två poäng senast mot Köln på hemmaplan och jag har svårt att se man tappar poäng igen. Man kommer att vinna ligan i år igen, det är jag säker på och den här matchen kommer man också att vinna. Man spelar Champions League nästa vecka men det ska inte störa Bayern, man spelar på hemmaplan mot PSV och den lär man vinna även om man går på halvfart.

Eintracht Frankfurt krigar på som vanligt och placerar sig just nu på en åttonde plats i tabellen. Man har gjort det hyfsat bra, speciellt på hemmaplan där man lyckats vinna två av tre matcher. Dock har det vart motstånd av annan klass, under lördagen är det Bayern och vi alla vet vad de är kapabla till – speciellt med tanke på att man tappade poäng senast och lägg även där till att Lewandowski inte gjort mål i tre raka ligamatcher – han lär vara riktigt sugen nu.

Jag tycker asian handicap-spelet -2 på Bayern är riktigt fint, Bayern lär vinna med minst två bollar i alla fall, gör man det betalas minst insatsen tillbaka. Spelet placerar jag hos Bet365, har du inte ett konto där ännu, skapa då ett och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-2 asian handicap)
Odds: 2,44
Bolag: Bet365 (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming