Speltips 15/10: Dagens säkraste dubbel till 2,19x

Jag plockar ut en match från Italien och en från Spanien när jag formar min dubbel till fina 2,19 x insatsen.

Twitter Facebook

”Dagens säkraste dubbel” har gått riktigt bra på sajten och det är givetvis jättekul, under lördagen har jag hittat två riktigt fina matcher, den första plockar jag från Italien och mötet mellan Juventus och Udinese. Juventus leder Seria A och kommer med största sannolikhet också att ro hem guldet, Udinese kämpar på i botten av tabellen och här bör det vara kvalitetsskillnad, även om Juventus spelar Champions League nästa vecka bör man kunna slå Udinese ganska enkelt. Udinese har dessutom ett uselt bortafacit, man har spelat tre matcher på resande fot och plockat tre poäng. Juventus med -1 i handikapp blir första spelet, ett spel som känns riktigt säkert.

Mitt andra spel hämtar jag från Spanien och matchen mellan Real Betis och Real Madrid. Real Madrid har tre raka poängtapp i ligaspelet och kommer att vinna under lördagen, det ska mycket till om man ska tappa poäng i en fjärde match också. Ronaldo, Bale och Kroos har alla visat upp en bra sida under landslagsuppehållet och kommer säkerligen fortsätta göra det i den här matchen också. Real Betis placerar sig på en 15:e plats och kommer att ha stora problem här, man har släppt in tolv mål på sju matcher och här lär det rinna in ett par till.

En riktigt fin dubbel på förhand till fina 2,19 x degen hos NordicBet. Om du ännu inte har ett konto där, skapa då ett och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Juventus -1 & Real Madrid
Odds: 2,19
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming