Speltips 16/10: AIK – Östersund

Fortsätter AIK gå starkt i slutspurten?

Twitter Facebook

AIK mår bra just nu, man är oerhört formstarka och kniper seger efter seger, samtidigt har man fortsatt chans att knipa guldet framför Malmö och Norrköping, och så länge man har det kommer man att kriga för varje trepoängare som återstår. Samtidigt som detta är Östersund redan klara för Allsvenskan 2017, detta kommer att vara tydligt i den här matchen tror jag, AIK spelar dessutom på hemmaplan och här har man ännu inte förlorat.

Östersund är samtidigt är oerhört bra hemmalag, det har man visat match efter match, på bortaplan hänger man inte riktigt med och endast vunnit en match på resande fot, den här säsongen. Man är faktiskt sämst på bortaplan efter Falkenbergs FF och detta tror jag AIK utnyttjar.

Vinner AIK den här matchen är man verkligen med och slåss om ligaguldet, för samtidigt som den här matchen pågår spelar Norrköping mot Malmö.

Vi testar därför asian handicap-spelet -1 hos Bet365, öppna ett konto hos de och hämta er välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,825
Bolag: Bet365 (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming