Speltips 15/10: Crystal Palace – West Ham

West Ham har åkt på tre raka förluster på bortaplan i ligaspelet – vänder det mot Crystal Palace under lördagen?

Twitter Facebook

Även om det endast gått några omgångar av Premier League säsongen är detta en måstematch för West Ham, man har inte råd att tappa poäng här och kommer att gå för tre poäng. Crystal Palace har samtidigt inlett helt okej och placerar sig på en åttonde plats just nu. Även om det skiljer så pass många placeringar mellan lagen här tror jag på ett jämnt möte, West Ham besitter kvalité men måste komma igång, samtidigt är det aldrig roligt att spela på bortaplan mot Crystal, här är Crystal riktigt starka men jag tror West Ham har en stor chans att plocka poäng här.

I och med att West Ham ligger så pass långt ner som de gör i tabellen nu tror jag det kan svänga till, och då tror jag också till slut att båda lagen lyckas göra mål i den här matchen, det känns som en ganska öppen match på förhand. De senaste fyra matcherna lagen emellan har slutat med att båda lagen lyckats göra mål, och jag tror starkt på en femte.

West Ham kommer i alla fall garanterat att släppa in mål, defensiven har sett oerhört loj ut, men samtidigt säger jag trots allt att jag tror på på poäng för West Ham. Därför kör vi en slant på att båda lagen lyckas göra mål till fina 1,80 x insatsen hos BetHard. Skapa ett konto hos de och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,80
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming