Speltips 14/10: Nice – Lyon

Ligaledaren Nice med Balotelli i spetsen tar sig an Lyon.

Twitter Facebook

Nice har förvånansvärt högt odds här tycker jag, NordicBet ställer ut lägre odds på Lyon och det är en konstig bedömning. Först och främst leder Nice ligan och har spelat en riktigt bra fotboll, dessutom är man inte ”temporärt bra”, som ofta lag kan vara i inledningen av säsongen, utan Nice har vart bra under en längre tid, speciellt på hemmaplan.

Lyon placerar sig på en femte plats och har visat upp en finare form på senare tid, dock har man stort problem med sitt spel på bortaplan och säsong efter säsong tappar man viktiga poäng här. Man har endast lyckats vinna en match på bortaplan den här säsongen och jag tror den siffran kvarstår efter den här bataljen.

Balotelli är aktuell igen efter att hans röda kort upphävts, stort plus för Nice i och med Balotellis grymma start. Jag kommer dock inte att spela på den raka ettan, utan försäkrar mig genom att spela dnb, insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat, vi får 1,70 x insatsen på detta spelet hos NordicBet. Har du inte ett konto där? Gå med och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1,70
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming