Speltips 14/10: Dortmund – Hertha Berlin

Stormöte i Tyskland under fredagskvällen när Hertha Berlin gästar Dortmund.

Twitter Facebook

Vi bjuds på en riktigt fin match under fredagskvällen, Dortmund förlorade dessutom senast och behöver alla tre poäng, Hertha har samtidigt inget att förlora och befinner sig i riktigt bra form, detta tror jag leder till en riktigt underhållande match.

Hertha Berlin ligger på en fin andra plats i tabellen, Dortmund placerar sig precis bakom med ett poäng färre. På hemmaplan har Dortmund spelat tre matcher så här långt, och vunnit samtliga, man har dessutom gjort hela elva mål på dessa tre matcher, siffror som imponerar.

Därför tror jag också Dortmund till slut vinner den här bataljen, man är pressade att vinna och spelar oftast bra när man befinner sig i sådana situationer, dock höjer jag ett varningsfinger för Hertha, man spelar en väldigt fin fotboll som man utvecklat genom åren, man kommer att hota Dortmund här.

Av de här anledningarna kommer jag att spela på Dortmund som vinnare och att båda lagen lyckas göra mål, det här spelet betalar riktigt bra, 2,60 x insatsen hos BetHard. Har du inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör mål
Odds: 2,60
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming