Speltips 14/10: Pogon Szczecin – Legia Warszawa

Legia Warszawa är vanligtvis ett lag som ligger i toppen av tabellen men efter en riktigt trög start på säsongen är man nu alltså 10 poäng bakom ligaledaren – vänder det nu?

Twitter Facebook

Legia Warszawa har haft en riktigt tuff säsong, i Champions League har man förlorat två raka matcher, släppt in åtta mål och ännu inte gjort något framåt. I ligaspelet har man halkat rejält efter och har hela tio poäng upp till första platsen – en plats man oftast annars prenumererar på.

Dock tror jag vändningen kommer nu, innan ligauppehållet lyckades man knipa sin första seger på väldigt länge och det är verkligen nu eller aldrig som gäller. Dessutom spelar man mot svagare motstånd den här kvällen, ett lag som också haft stora problem och endast vunnit två av sina elva matcher.

Legia är Polens största lag, och sett till trupp är man det bästa också, Pogon Szczecin är samtidigt ett typiskt mittenlag i Polen. Legia ska bara vinna den här matchen och jag tycker oddset på den raka tvåan är riktigt intressant, Mybet ställer ut 1,85 x insatsen här, har du inte ett konto där ännu? Öppna då ett och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,85
Bolag: Mybet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming