Speltips 14/10: Atletico Mineiro – America Mineiro

Vi har hittat ett oerhört fint spel i den brasilianska högsta ligan – är inte BetHard lite väl generösa här?

Twitter Facebook

Atletico Mineiro befinner sig i toppen av tabellen och slåss om ligaguldet, just nu placerar man sig på en tredje plats, sex poäng bakom ligaledaren Palmeiras och en seger här är ett måste om man vill hänga på. Det som sticker ut hos Atletico är deras hemmafacit, man har vunnit elva av sina fjorton hemmamatcher den här säsongen och har dessutom tio raka vinster här, man har alltså inte tappat poäng sedan den 12:e juni, oerhört imponerande siffror.

Och motståndet står America Mineiro för, för de går det inte alls lika, man befinner sig sist i tabellen och har hela 13 poäng upp till säker mark, mycket tyder på att man åker ner ur den högsta ligan. Och samtidigt som Atletico är hemmastarka, så är America oerhört bortasvaga. Man har faktiskt inte vunnit på resande fot ännu, 0-4-10 – så ser raden ut just nu och ingenting alls talar för att America tar poäng här.

Atletico America har dessutom släppt in ungefär två mål per match på resande fot, man har år efter år visat upp dåliga resultat på bortaplan och därför känns Atletico som en riktigt säker investering.

Den raka ettan kan spelas i en dubbel, dock väljer jag att sikta in mig på handikappspelet här, Atletico Mineiro -1 finns till riktigt fina 2,10 x degen. Vi tackar BetHard för det här drömoddset och har ni inte ett konto hos de, skapa då ett och hämta er välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,10
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 00:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming