Speltips 14/10: Florida Panthers – New Jersey Devils

Vi fortsätter plocka spel från världens finaste turnering inom hockeysammanhang – NHL!

Twitter Facebook

Florida Panthers har en intressant trupp den här säsongen, en riktigt bra blandning mellan äldre spelare och yngre spelare, något som visade sig vara en fin fördel förra säsongen. Den här säsongen tyder mycket på att man bara blir bättre, för även om de äldre spelarna blir ett år äldre, blir de yngre spelarna det också – och detta leder till ett mer sammansvetsas och rutinerat team.

Panthers spelade slutspel förra säsongen men åkte dessvärre ut mot Islanders efter att ha förlorat med 4-2 i matcher, och många experter ger Panthers en stor chans att nå slutspelet även den här säsongen.

New Jersey Devils hamnade på en sjätte plats i Eastern Conference och missade därmed slutspelet, dock var man aldrig riktigt nära en plats i slutspelet heller. Den här säsongen lär det se likadant ut, många är inne på att Jersey med största sannolikhet kommer tillhöra bottenskiktet den här säsongen.

Jerseys fd president har lämnat posten och det betyder att man nu istället för att jobba vidare på det man tidigare haft, får börja om från början, vilket innebär att det kanske till en början ser lite skakigt ut i Jersey. Det återstår att se dock, men här har vi hittat en tydlig favorit, den raka ettan lockar och spelas, till fina 2,16 x insatsen hos NordicBet. Om du ännu inte hämtat din välkomstbonus hos NordicBet, gör det nu! Öppna ditt konto här.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,16
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 01:35
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming