Speltips 13/10: San Jose Sharks – Los Angeles Kings

NHL är äntligen tillbaka och givetvis plockar vi fram ett spel, Sharks och Kings drabbar samman på västkusten.

Twitter Facebook

Som säkert alla minns spelade Sharks sin första Stanley Cup-final förra säsongen, dock förlorade man den finalen mot Pittsburgh Penguins, det blev till slut 4-2 i matcher till Penguins. 

Den här säsongen kommer Sharks i princip med samma trupp, och med ännu mer självförtroende. Experterna bekräftar att Sharks ser oerhört vassa ut även den här säsongen och poängterar att man fått behålla nästan alla spelare och till och med kan spela bättre den här säsongen. Man är faktiskt hos många experter rankade högst i West Conference, inte illa!

Kings gick också vidare till slutspelet förra säsongen men åkte ut redan i första rundan, mot just Sharks. Det blev till slut en 4-1-seger för Sharks som faktiskt enkelt kunde gå vidare. Och den här säsongen går många experter in på att Kings lag är lite väl gammalt, man har ofta svårt att hänga med i matcherna och laget blir illa anpassat efter den kvicka, tekniska hockey de bästa konkurrenterna kommer möta med.

Sharks har även en tendens att inleda säsongen riktigt bra, och det tror jag även man gör den här säsongen. Man kommer att entra isen med ett stort självförtroende och oerhört taggade att visa resterande lag att man är att räkna med den här säsogen också.

Coolbet har ställt ut ett riktigt fint på den raka ettan här, 2,30 x insatsen bjuds det på. Har ni inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus, på upp till 1500kr.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,30
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 04:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming