Speltips 12/10: Dagens säkraste dubbel till 2,35x

Vi plockar fram en fin dubbel från Copa Del Rey och här väljer vi att lita på två stabila hemmalag.

Twitter Facebook

Toledo och Racing Santander får ansvara för att den här dubbeln går in under onsdagskvällen. Det är två riktigt formstarka lag, dessutom presterar de nästan alltid på hemmaplan och det känns tryggt med tanke på att omgång tre i Copa Del Rey består av ett möte, det gäller för de här båda lagen att avgöra det redan i den här matchen.

Till vardags spelar de här båda klubbarna i spanska tredjedivisionen men är uppdelade i olika grupper, Toledo leder sin serie (Grupp 2) och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, Racing Santander leder samtidigt sin serie (Grupp 1), och vunnit fem raka matcher. Det är som jag tidigare alltså två riktigt formstarka lag vi har framför oss här och de är även båda stora favoriter till att gå vidare i den här turneringen.

Racing motståndare SD Amorebieta spelar i samma division som Racing, men inte i samma grupp, dock har man fått en riktigt trög start på säsongen och endast plockat på sig åtta poäng – på åtta spelade matcher. Högsta prioritet bör ligga på ligan och undvika så att man hamnar efter direkt och eventuellt får kämpa om att få vara kvar.

Exakt samma scenario befinner sig Toledos motståndare i, de har också exakt åtta poäng efter åtta spelade omgångar och placerar sig långt ner i tabellen, det känns som att de precis som Amorebieta bör fokusera på ligaspelet.

Jag tror de båda hemmalaget vinner komfortabelt här, de är mycket bättre lag i grunden, har mycket mer erfarenhet och är överlag större klubbar sett till historien. Dessutom är både Racing och Toledo i riktigt bra form just nu, två givna ettor här ger 2,35 x insatsen hos BetHard. Har du inte ett konto där ännu? Skapa då ett och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Racing Santander & Toledo
Odds: 2,35
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming