Speltips 12/10: Chapecoense – Sport

Avsaknaden av bra matcher gör så att vi hamnar i Brasilien, och mer specifikt handlar det om mötet mellan Chapecoense och Sport.

Twitter Facebook

VM-kvalet är över för den här gången och nu blickar vi framåt mot ligafotbollen igen – dock får vi innan dess kämpa oss genom två dagar av någorlunda taskigt utbud.

Vi befinner oss i Brasilien och i Brasilien spelar majoriteten av alla vinnare på hemmaplan, det handlar oftast om långa resor som sliter ut spelarna. Den här gången går vi på samma siffror, gästerna Sport har förlorat 10 av 14 matcher på resande fot och man har dessutom inte tagit poäng på bortaplan sedan den 8 augusti, det är alltså två månader sen man lyckades plocka med sig något poäng från en bortamatch. Och just nu är man illa ute med ett poäng ner till nedflyttning.

Chapecoense placerar sig på en 11:e plats i tabellen och tappat poäng i två raka hemmamatcher, därför känns det som att en vinst ligger nära till hands här, en seger här hade suttit oerhört fint för Chapecoense med tanke på att man endast har fem poäng fler än Sport. Och på hemmaplan är man favoriter, man har endast förlorat 3 av 14 matcher på hemmaplan den här säsongen, dock har man spelat oavgjort en del men mot Sport ska man ha stor chans att vinna.

Jag kommer att spela på den raka ettan till dubbla degen hos NordicBet, om ni inte redan har ett konto där, öppna då ett och hämta er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: NordicBet (hämta din bonus: 1000kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming