Speltips 11/10: Colombia – Uruguay

Vi blickar bort mot det sydamerikanska kvalet och mer specifikt, matchen mellan Colombia och Uruguay.

Twitter Facebook

Colombias stora stjärna James Rodrigues missar den här matchen vilket är ett stort, stort minus för Colombia. För även om James inte är given i Real Madrids startelva – så är han det i Colombias och här i Colombia levererar han nästan alltid. Hittills i kvalet har det blivit tre mål och tre assist och lägg även där till att den ordinarie mittbacken Zapata (Inter) också missar matchen.

För Uruguays del ser det oerhört ljust ut, man toppar tabellen och Suarez och Cavani är stekheta, den sistnämnde toppar skytteligan i kvalet. Uruguays styrka hittills har vart det stabila försvarsspelet, man kan jämföra det lite med Atletico Madrids, man är oerhört organiserade och motståndarna har ofta stora problem med att ta sig genom.

Eftersom att lagen sällan vinner på bortaplan i det sydamerikanska kvalet väljer jag att inte spela på den raka tvåan, det är ofta långa resor spelarna tvingas göra vilket leder till trötta ben sen på planen. Men jag tror mer på Uruguay än på Colombia i och med skadorna i Colombia-lägret. Mitt spel här blir därför X2 till generösa 1,75 x insatsen hos Coolbet, har ni inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus på upp till 1500kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 22:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming