Speltips 11/10: Slovakien – Skottland

Jag tror mig ha hittat en stensäker etta i Slovakien under tisdagskvällen.

Twitter Facebook

Slovakien har ett intressant lag och har visat upp bra resultat de senaste åren, dock har man fått en riktigt trög start på det här kvalet. Just nu är man uppe i två raka förluster, mot England i den första omgången och senast åkte man på en förlust mot Slovenien på bortaplan. Nu ligger en seger oerhört nära till hands.

Jag tror mycket på detta landslaget, man har ett riktigt rutinerat och duktigt mittfält i form av Kucka (Milan), Mak (Zenit) och Hamsik (Napoli) och bör vara något snäpp vassare än Skottland. Skottland har plockat på sig fyra poäng, dock har man spelat mot Malta och Litauen, mot Litauen på hemmaplan fick man endast med sig en poäng.

Slovakien måste komma igång nu och detta tror jag man lyckas med, man spelar dessutom på hemmaplan och här ska man knipa alla tre poäng mot ett Skottland som spelar oavgjort mot Litauen. Hamsik visar vägen till fina 2,15 x insatsen hos BetHard. Har ni inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta hem er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,15
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming