Speltips 11/10: Polen – Armenien

Polen tog tre viktiga poäng i matchen mot Danmark senast – gör man det förväntade och plockar ännu en trepoängare?

Twitter Facebook

Polen ledde efter 50 minuter med 3-0 mot Danmark och hade det inte varit för det snöpliga självmålet tror jag också man hade vunnit den bataljen komfortabelt. Istället blev det 3-2 och en spännande match i slutminuterna. Dock tycker jag Polen gjorde en riktigt bra match första 50 och det är en bekräftelse på att formen håller i sig även efter EM – det var inte endast en tillfällighet.

Under tisdagen tar man sig an Armenien och det är ett skakat Armenien man kommer att spela mot. Först och främst är inte Mkhitaryan uttagen, dessutom förlorade man mot Rumänien på hemmaplan senast med hela 5-0, frågan jag ställer mig är, hur bra är egentligen detta landslag?

De flesta spelarna i det armeniska landslaget spelar i den inhemska ligan, utöver det finns tre spelare som spelar i den iranska ligan och resterande är lite utspridda i de sämre sämre ligorna i Europa. Därför tycker jag det bör vara klasskillnad i Polen under tisdagen, Polen spelar på en annan nivå just nu och med en Lewandowski i storform bör man vinna ganska komfortabelt här?

Jag har tittat närmre på handikappmarknaden och plockat fram spelet -2 Polen, NordicBet har ställt ut ett riktigt intressant odds här. Har ni inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,45
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming