Speltips 13/8: Manchester City – Sunderland

Äntligen är Premier League tillbaka! Som vi har väntat på den här dagen och PL bjuder på fina möten direkt och ett utav de är Manchester City – Sunderland.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Av det jag minns var Sunderland katastrofalt dåliga förra säsongen, man hamnade dessutom endast två poäng över Newcastle som åkte ner till Championship. Att man spelar kvar i högsta ligan beror mycket på tur och inte skicklighet, det kunde vart Sunderland eller Newcastle och nu blev det Newcastle.

Sane, Nolito och Stones är tre bra nyförvärv City gjort, jag tycker främst Nolito ska bli fantastisk att följa i Premier League och är riktigt nyfiken på hur han löser den biten, en riktigt fin lirare det där. Pep har som sagt tagit över som tränare och även det är en intressant coach att följa.

Manchester City har genom åren visat sin absolut styrka på hemmaplan och inget tyder på att man slutar göra det nu, jag tror Pep och City fått sig en riktigt drömmotståndare i form av Sunderland här i premiären – finns chans på en riktig drömöppning.

Jag tror City vinner med ett par kassar, man har ett oerhört intressant lag och är hästlängder bättre än Sunderland. Premiärnerver kommer det inte att finnas och därför plockar jag hem ett spel från asian handicap-marknaden till grymma 2,08 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) – öppna ett konto hos de och inled säsongen med oss!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 2,08
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming