Speltips 13/8: Everton – Tottenham

Premier League är tillbaka och vilken match!… Everton och Tottenham drabbar samman i vad jag tror blir en fartfylld och underhållande match.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Äntligen har ligan som vi väntat på i snart tre månader dragit igång! Premier League den här helgen, La Liga och Seria A nästa helg och Bundesliga nästa igen, grymt! Sedan är vi igång på riktigt.

Det ryktas friskt runt Everton så här lagom till premiären, Bony, Bolasie och Kone väntas skriva på när som helst, en som redan gjort det är Ashley Williams. Samtidigt har den viktiga försvarsspelaren Stones lämnat för City.

Tottenham har värvat Janssen, en pålitlig målskytt från Holland – väntas bli lite av en backup till Kane och kan säkert också spela ihop med honom. Inga allt för stora övergångar har skett i klubbarna och Tottenham får anses som det starkaste laget. Everton hade stora problem förra säsongen och låg till långt nere i tabellen ett bra tag – svårt att avgöra hur bra de är just idag.

Samtidigt ska det bli oerhört intressant att se om Tottenham kan leva upp till förväntningarna – förra säsongens bedrifter höjer förväntningarna i år och det ska bli oerhört intressant att följa detta laget.

Även om detta är en premiär tror jag starkt på att vi får se en öppen och fartfylld mach – båda lagen tror på tre poäng här och vill inleda säsongen starkt. Att båda lagen gör mål i den här matchen anser jag som ett bra spel – och spelet placerar jag hos världens största spelbolag, Bet365 (välkomstbonus: 1000kr).

Öppna ett nytt konto hos Redbet – lagom till säsongsstart

Öppna ett konto hos Rebet idag och ladda upp kassan! Hämta hem er välkomstbonus: upp till 2000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: Bet365 (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming