Speltips 13/8: Hull – Leicester

Kan Leicester upprepa förra säsongens bedrift?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Hull ska ta emot Leicester på KCOM Stadium i premiären för Premier League. Leicester är laget vi har valt att lägga vår fokus på, inte så konstigt då dom mot alla odds vann ligan förra säsongen. Leicester har inte förlorat några större spelare(bara mittfältsmotorn Kante till Chelsea) än så länge. Premiären kommer bli en härlig inramning med stort stöd för Leicester på arenan för att hylla sitt lag, siffran är oviss men det sägs vara ett av dom större bortafölje som Leicester haft någonsin inför denna match. Jag är väldigt intresserad av alla nyförvärv Leicester gjort, speciellt anfallaren A.Musa som kommer närmast från CSKA Moskva.

Hull kommer från Championship och gjorde det bra där, men nu är det en helt annan nivå dom ska spela på. Hull har inte gjort speciellt många nyförvärv, och dom man har tagit in är inte några spelare man direkt blir imponerad av. Hull kommer få det svårt, och även om premiären kan vara en oviss historia så tror jag stenhårt på Leicester.

Jag väljer spelet Leicester FT till oddset 1,90x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Leicester vinnare FT
Odds: 1,90
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 13.30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming