Speltips 12/8: IFK Göteborg – Falkebergs FF

Slagpåsen Falkenbergs FF reser norrut för att ta sig an ett Göteborg som jagar Europa-platser.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Falkenbergs FF har det riktigt jobbigt just nu, man har endast lyckats skrapa ihop åtta poäng så här långt in på säsongen och det ska mycket till om man ska spela kvar i Allsvenskan även nästa år. Man har förlorat hela 13(!) matcher i år och mycket talar nu för att det blir en 14:e förlust.

I Göteborg-lägret ser det desto ljusare ut, man förlorade förvisso senast mot Djurgården men att möta Falkenberg på hemmaplan ska nog kunna göra så att man studsar tillbaka till vinnarspåret igen. På hemmaplan är man oerhört starka och endast förlorat en match och Falkenberg ska bara inte ha en chans här.

Jag tror verkligen inte man behöver gå in på hur läget i trupperna ser ut och analysera annan data – IFK Göteborg spelar på en helt annan nivå än Falkenberg (dessutom på hemmaplan), Falkenberg har dessvärre inget i Allsvenskan att göra – går mot en rekorddålig säsong och kommer att spela i Superettan nästa år.

Jag testar -2 asian handicap-spelet hos LeoVegas (välkomstbonus: 1000kr). Vinner IFK med 2-0 betalas insatsen tillbaka, allt över ger vinst.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 2,25
Bolag: LeoVegas (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming