Speltips 12/8: Monaco – Guingamp

Ligue 1 är tillbaka och även om Zlatan lämnat den franska ligan och ligan kanske tappat en aning i intresse finns alltid bra odds att hämta hem – vi tar oss ett kik!

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

PSG är stora favoriter – givetvis – till att ännu en gång ta hem ligaguldet, Monaco är precis som förra året favoriter tillsammans med Marseille till att hamna bakom.

Monaco har värvat friskt i sommar och gjort klart med bland anat Vagner Love, Kamil Glik och den franska talangen Mendy. El Shaarawy har lämnat klubben men gjorde inget större avtryck och lär inte bli någon förlust för klubben. Hur bra är egentligen Monaco då? Jo, klubben slog ut Fenerbahce i Champions League-kvalet och imponerade stort i det andra och avgörande mötet – vinst med 3-1 på hemmaplan gav en plats till playoff och där ställs man mot spanska Villareal.

Eftersom att matchen spelas redan under fredagen så hinner klubben ladda om batterierna inför Champions League nästa vecka – därför tror jag inte att Monaco tvingas vila spelare – tvärtom – man vill få en bra start på ligasäsongen och en trepoängare är i allra högsta grad prioriterad.

Guingamp är steget mindre än Monaco och var fem poäng ifrån att åka ur den Ligue 1 förra året – lär få det tufft i år också. Jag tror att ett fokuserat Monaco blir en alldeles för svår uppgift för detta bortalag, Monaco är kända för sin defensiv och det grundar jag mitt speltips på – jag slänger in en slant på att Guingamp går mållösa ifrån det här mötet. Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) ger oss ett drömodds på detta spelet!

Öppna ett nytt konto hos Redbet – lagom till säsongsstart

Öppna ett konto hos Rebet idag och ladda upp kassan! Hämta hem er välkomstbonus: upp till 2000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Guingamp att göra U0,5 mål i matchen
Odds: 2,10
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming