Speltips 11/8: Viking – Rosenborg

Viking har haft det förvånansvärt tufft på hemmaplan den här säsongen – lyckas Rosenborg utnyttja detta?

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Rosenborg är så gott som överlägsna i Norge den här säsongen – även under tidigare år. Att man inte spelar playoff till Champions League nästa vecka är nästintill sjukt – man van den första matchen mot APOEL med 2-1 och i det andra mötet stod det 0-0 efter 90 spelade minuter – sedan släppte man in tre mål på sju tilläggsminuter och får istället kvala till Europa League.

I den inhemska ligan ser det ljusare ut – just nu har man sex poäng fler än andraplacerade Odd Grenland – med en match mindre spelad. Vid vinst under torsdagskvällen leder man alltså ligan med hela nio poäng och då har i princip säkrat ligaguldet – för så överlägsna är man faktiskt i Norge.

Rosenborgs motståndare Viking har dessutom haft det oerhört tufft på hemmaplan den här säsongen – man har endast lyckats vinna tre av åtta matcher här och då får man tänka på att Rosenborg är en liten tuffare nöt att knäcka än resterande lag i ligan.

Jag kommer att testa den raka tvåan här hos spelbolaget Betway, som bjuder på det fina oddset: 1,85 x insatsen. Öppna ett konto du också och hämta hem din välkomstbonus.

NordicBet erbjuder spel på fotbollsmatcher enda ner till divison 5

Öppna ett konto hos NordicBet idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,85
Bolag: Betway (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming