Speltips 11/8: Varberg BoIS – Syrianska FC

Syrianska har ännu inte lyckats vinna på bortaplan den här säsongen – håller den dystra sviten i sig?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Efter en stark start på säsongen har Varberg nu glidit ner till en åttonde plats, tio poäng bakom en kvalplats till Allsvenskan. Mycket tyder på att man nu inte når en kvalplats men så länge det är möjligt kommer Varberg fortsätta att kämpa.

Syrianska lirar å andra sidan för överlevnad, just nu placerar man sig näst sist i tabellen och har fem poäng upp till säker mark. Syrianska har speciellt haft stora problem på bortaplan den här säsongen – man har fortfarande inte vunnit på resande fot och gjort minst antal mål – endast fyra stycken.

Jag tror den här matchen är perfekt tajmad för ett lite segt Varberg, vinner man under torsdagskvällen kan man mycket väl studsa tillbaka till vinnarspåret igen och gå för en kvalplats till Allsvenskan.

ComeOn bjuder oss på ett riktigt fint odds för en hemmaseger, den raka ettan finns till höga 1,74 x insatsen. Hämta hem deras fina välkomstbonus (Sveriges mäktigaste): 3000kr.

NordicBet erbjuder spel på fotbollsmatcher enda ner till divison 5

Öppna ett konto hos NordicBet idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,74
Bolag: ComeOn (välkomstbonus: 3000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming