Speltips 10/8: Norrköping – Häcken

Kan formstarka Häcken sno poäng på Nya Parken?

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Är det någon gång Häcken ska knipa poäng mot självaste Norrköping på Nya Parken är det väl ändå ikväll? Häcken har inte förlorat sedan den åttonde maj och har av dessa nio matcher vunnit sex. Man är det formstarkaste laget i ligan och spelar en helt underbar fotboll just nu. Dessutom har man fått spelet att även stämma på bortagräs den här säsongen – man har just nu två raka bortasegrar.

Norrköpings form är det heller inget fel på, man har inte förlorat i ligan sedan den 22:a april – då mot jumbolaget Falkenberg. Sedan dess har man faktiskt radat upp segrar och är mer stabila än någonsin.

Vi har alltså två riktigt formstarka klubbar som möts på Nya Parken ikväll och även om Norrköping spelar på hemmaplan tror jag lite extra på Häcken ikväll, man spelar helt utan press mot ett Norrköping som måste vinna.

Spelvärdet finns hos bortalaget, jag tycker den raka ettan är lite för låg (runt 1,80 x) och låter därför bli den, istället slänger jag in en slant på Häcken, dock hoppar jag den raka tvåan och testar x2 i detta mötet. Spelet hittar ni hos Unibet (välkomstbonus: 1000krtill fina 1,91 x insatsen.

NordicBet erbjuder spel på fotbollsmatcher enda ner till divison 5

Öppna ett konto hos NordicBet idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,91
Bolag: Unibet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming