Speltips 13/3: Aston Villa – Tottenham

39 poäng skiljer lagen emellan inför det här mötet.

Twitter Facebook 

Tottenham är ute efter ligatiteln, detta blev bara tydligare efter veckans match mot Dortmund, en match man förlorade med hela 3-0. Nu är det fullt fokus på ligan och Aston Villa bör besegras, Tottenham har inte haft några problem alls på bortaplan i år och därför är man stora favoriter inför det här mötet, man är det andra bästa laget i ligan på bortaplan och vunnit hälften av matcherna på resande fot.

Aston Villa är helt under isen, fyra raka förluster nu och endast lyckats vinna två av sina tio senate matcher. Man har totalt skrapat ihop 16 poäng hittills den här säsongen, ett otroligt dåligt facit. På hemmaplan har man förlorat 8 av sina 14 spelade matcher, man är sämst i ligan även där. Nu ska man alltså försöka knipa poäng av Tottenham, något jag tror inte man lyckas med, Tottenham är i bra form om man bortser från matchen mot Dortmund men även där är värt att nämna att man inte ställde upp med det starkaste laget.

Jag är helt säker på att Tottenham vinner den här matchen men kommer att testa Tottenham med -1 asian handicap, insatsen betalas alltså tillbaka om Tottenham vinner med uddamålet. Vi får ett väldigt fint odds hos Redbet. Tack Redbet!

Hämta hem din välkomstbonus hos 10Bet: 1000kr

10Bet bjuder på ett riktigt imponerande utbud, här hittar du odds på det mesta inom sportvärlden. Sidan är även helt på svenska för de som tycker det engelska språket är lite avskräckande. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1.825
Bolag:
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming