Speltips 14/3: Cagliari – Perugia

Hemmastarka Cagliari stormar fram mot Seria A och kan vid vinst ikväll bli serieledare. 

Twitter Facebook 

Mycket tyder på att Cagliari spelar i Seria A till hösten och vid vinst ikväll har man hela 13 poäng ner till platserna som innebär kval, just nu har man alltså direktplatsen. Om det är något som vart Cagliaris fördel den här säsongen har det verkligen vart det starka hemmaspelet. Av sina 15 matcher på hemmaplan har man vunnit 13 stycken, ett kryss och en förlust, ett oerhört imponerande facit.

Gästerna Perugia är inte allt för långt ifrån finrummet, man har åtta poäng upp till kvalplatserna och har plockat två raka segrar. Siktet är inställt på att hamna bland de åtta men frågan är om inte kvällens uppgift blir alldeles för tuff. Perugia har endast vunnit 4 av 16 matcher på bortaplan den här säsongen och förlorat hela 8.

När jag såg oddssättningen för den här matchen blev jag en gnutta förvånad, 1.64-3.50-5.50, det känns som spelbolagen endast baserar sina odds på formkurvan hos respektive lag, Cagliari har tre raka utan vinst nu men då har man spelat två bortamatcher, mot tufft motstånd. Perugia har samtidigt två raka vinster mot lag från den nedre halvan av tabellen och därför toksänker man deras odds.

Jag tror starkt på att Cagliari hittar tillbaka till vinnarspåret ikväll, ikväll visar man Italien att man vill spela i Seria A nästa år. Jag har hittat ett fint odds hos Redbet och det är asian handicap-marknaden som gäller.

Hämta hem din välkomstbonus hos 10Bet: 1000kr

10Bet bjuder på ett riktigt imponerande utbud, här hittar du odds på det mesta inom sportvärlden. Sidan är även helt på svenska för de som tycker det engelska språket är lite avskräckande. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-0,75 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag:
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming