Speltips 13/11: UFC 205

Äntligen är dagen här, galan vi alla väntat på! Elias Ahmadi, vår alldeles egna UFC-expert har plockat fram fyra intressanta spel under natten till söndagen.

Twitter Facebook

Största galan genom tiderna? Det finns faktiskt folk som påstår detta och jag är beredd att hålla med. UFC 205 dukar upp med hela 3(!) titelmatcher under natten till söndagen, en av de är den mellan Eddie Alvarez och Conor McGregor, en på förhand mycket jämn match – enligt spelbolagen.

Vi går genom fyra fighter här på sajten och plockar fram fyra intressanta spel.

Tyron Woodley vs Stephen Thompson:

Tyron blev nyligen mästare och tog bältet genom en knockout, nu ska han försvara det mot den 2:a rankade Stephen Thompson. Tyron är en otroligt grym fighter som har det mesta, han har en sån kraft i både sin höger hand och sitt höger ben och kan knocka de flesta i sin viktklass. Jag väljer därför att sätta mina pengar på Tyron även om han är underdog i denna fighten så tror jag starkt på honom. Unibet betalar fina 2,70 x insatsen för en Tyron-vinst, den måste testas!

Chris Widman vs Yoel Romero:

Här ställs 2:a rankade Chris Weidman mot 4:a rankade Yoel Romero, en otroligt spännande och betydelsefull fight. Detta skulle jag vilja kalla en ”Don't Blink Fight” eftersom att fighten betyder väldigt mycket för båda fighterna, för vinnaren här får med största sannolikhet en titelmatch om bältet i nästa fight. Så mycket står på spel!

Chris har ett oroligt facit med 13 vinster på 14 fighter varav sex på KO/TKO, tre på submisson och fyra på poäng. Samma gäller Yoel som har ett facit på 11 vinster av 12 fighter varav hela nio på KO/TKO och två på poäng. Går matchen tiden ut? Nej, det tror jag inte, mycket talar för en KO/TKO, och det investerar vi i till 1,80 x insatsen hos Unibet. Det här bör avgöras innan fulltid!

Khabib Nurmagomedov vs Michael Johnson:

Khabib är rankad etta och en otroligt grym fighter som har gått hela 23 fighter utan förlust, nu ställs han mot Michael som är rankad sexa, Michael har gått 28 fighter och förlorat tio av dessa. Khabib har av 23 fighter, åtta KO/TKO, sju submissions och vunnit åtta fighter på poäng! Michael har av 28 fighter, nio KO/TKO, nio submissions och vunnit sju på poäng.

Vinnaren i denna fighten kommer få en titelmatch härnäst och det tror jag blir Khabib med den otroliga vinstsviten. Jag väljer att lägga mina pengar på vinst för Khabib Nurmagomedov, Vinst Metod, genom knockout, teknisk knockout, diskvalificering eller submission, till 2,75 x insatsen.

Eddie Alvarez vs Conor McGregor:

Eddie Alvarez som har gått 32 fighter, 28 vinster & 4 förluster, ställs mot Conor McGregor som gått 23 fighter, 20 vinster & 3 förluster – sjukt imponerande siffror och detta är givetvis huvudmatchen för kvällen.

Även om man är ointresserad eller inte har någon koll på MMA och UFC så kan jag nästan garantera att man har hört denna killens namn, Conor McGregor. Han är både störst och bäst betald inom denna organisation. Detta är en historik fight eftersom att Conor McGregor har chansen på att bli mästare i två viktklasser – gör han detta blir han historisk.

Eddie har av sina 28 vinster vunnit 15 på KO/TKO, sju på submission och sex på poäng. Conor har av sina 20 vinster vunnit hela 17(!) på KO/TKO, en på submission och två på poäng.

Mycket tyder på att vi kommer få se avslut på denna fight innan tiden är slut och jag tror starkt på Conor och att han kommer avsluta Eddie. Jag väljer att sätta mina pengar på Conor McGregor, Vinst Metod, genom knockout, tekniskt knockout, diskvalificering eller submission till 1,90 x insatsen.

Unibet har ett fantastiskt utbud när det kommer till MMA & UFC och erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Speltips:

Speltips: Fyra olika vinnare
Odds: 2,70, 1,80, 2,75 & 1,90
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming