Speltips 12/11: Österrike – Irland

Österrikes problem har fortsatt sedan EM-slutspelet – under lördagen gästar Irland och vi tror på en öppen match.

Twitter Facebook

Österrike hade stora problem under EM-mästerskapet i somras och åkte ut direkt i gruppspelet, dessutom hamnade man sist i gruppen och det verkar som att problem fortsätter spöka för Österrike. Man har ett riktigt grymt lag med Alaba och Marko Arnautović i spetsen, men det vill säg inte ändå. Just nu placerar man sig på en fjärde plats med fyra ihopspelade poäng vilket inte är godkänt för ett lag av Österrikes kaliber.

Irland går samtidigt bra, man gjorde det bra i EM också och tog sig vidare från gruppspelet, just nu står man på sju poäng efter tre spelade omgångar vilket är riktigt bra, man delar på första platsen med Serbien och verkar kunna utmana om en biljett till VM.

Jag tror vi får bevittna en mycket jämn match här, två år sedan hade jag hållit Österrike som favoriter men idag vågar jag inte röra 1×2-marknaden, utan siktar istället in mig på målmarknaden, känslan säger att båda lagen lyckas göra mål, Österrike är darriga bakåt och släppt in sex mål på tre spelade matcher, men man har samtidigt gjort sex framåt också, och därför känns spelet riktigt bra.

Jag spelar därför på att båda lagen lyckas göra mål till fina 2,00 x insatsen hos Ladbrokes, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 2,00
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming