Speltips 13/11: Grekland – Bosnien

Grekland ser oerhört stabila ut efter en längre tid av oroväckande resultat – fortsätter man övertyga?

Twitter Facebook

Spelbolaget har sänkt oddset på krysset till 3,00 x insatsen, några decimaler under det vanliga klassiska oddset på runt 3,30x, de är medvetna om att mycket tyder på ett oavgjort resultat i den här mathen, och när till och med spelbolagen försäkrar sig är det bara att köra.

Grekland har som sagt kommit igång efter en längre tid av usla prestationer, Bosnien har samtidigt tappat lite under de senaste två åren – det gör dem båda länderna till ganska jämlika nationer, sett till kvalité och prestation.

Greklands styrka kommer att vara den defensiva aspekten, man har Sokratis (Dortmund) och Manolas (Roma) som mittbackslås, två oerhört duktiga mittbackar som bidrar med trygghet.

Känslan säger dessutom att Grekland nöjer sig med det oavgjorda resultat här, Bosnien får absolut inte förlora och kommer inte att spela med en hög risk – det talar för en oerhört jämn och försiktig match. Krysset spelas därför till fina 3,00 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit och det storväxande spelbolaget – BetHard

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,00
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming