Speltips 11/2: Lazio – Hellas Verona

Vi har hittat ett drömodds hos Betway i matchen mellan Lazio och Verona.

Twitter Facebook 

Lazio tar sig an bottenlaget Hellas Verona och det är endast seger som räknas ikväll. Lazio har hittills gjort en riktigt svag säsong, man placerar sig bara på en 9:e plats, alldelles för långt ifrån toppen. Ska man kunna nå en Europa League-plats behöver man vinna dessa typer av matcher på hemmaplan. Nu möter man ett bortasvagt Verona, ett Verona som ännu inte lyckats vinna på bortaplan och vinner inte Lazio ikväll tvivlar jag starkt på att man klarar av att vända på den här säsongen och knipa en EL-plats.

Som jag nämnde tidigare har Verona ännu inte lyckats vinna på bortaplan den här säsongen. På hemmaplan har man endast lyckats vinna en match och Verona spelar med största sannolikhet i Serie B nästa år, man har hela nio poäng upp till Sampdoria och säker mark.

Verona är lite av en drömmotståndare för samtliga klubbar, man kan helt enkelt inte förlora mot de och det ska mycket till om Lazio inte klarar av att knipa en trepoängare här på hemmaplan.

Betway ger oss ett drömodds

Jag tror på en väldigt tydlig matchbild där Lazio dominerar bollinnehavet och målchanserna. Verona har oftast inte mycket att säga till om på bortaplan utan försöker oftast spela väldigt defensivt och rädda enpoängaren. Det gäller för Lazio att spela med ett högt tålamod och gör man detta är jag helt säker på att man lyckas vinna matchen, målchanserna kommer att komma.

Nu är jag väldigt säker på en Lazio-vinst och tror starkt på att man behärskat vinner den här matchen, antingen med 1-0 eller 2-0. Jag kommer därför att spela på att Lazio gör antingen ett eller två mål i matchen och här bjuder verkligen Betway oss på ett drömodds. Lazio är inget lag som sprutar in mål, utan vinner de, vinner de oftast med ett eller två mål och jag tror vi får bevittna samma scenario ikväll också.

Sveriges bästa bonus: 3000kr

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges mäktigaste bonus, hela 3000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Lazio att göra ett eller två mål i matchen
Odds: 1.70
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming