Speltips 11/2: Dagens säkraste dubbel till 1.86x

Vi cashar in i Italien & Frankrike.

Twitter Facebook 

Jag har hittat en dubbel som ger oss fina 1.86x, en del är skeptiska till att spela på en dubbel när den inte ger minst dubbla degen men känns den samtidigt väldigt säker och det endast saknas någon tiondel från dubbla degen tycker jag det kan vara värt en slant.

Jag har tittat närmre på Lazio och deras motståndare för dagen är Hellas Verona som ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen. Man ligger även sist i ligan och spelar med största sannolikhet i Serie B nästa år. Samtidigt jagar Lazio tre färska poäng, Lazio har vunnit hälften av sina matcher på hemmaplan den här säsongen vilket ändå får anses vara okej för ett lag som placerar sig på en 9:e plats i tabellen.

Lazio ska bara vinna mot Verona på hemmaplan, jag kan inte se något annat. Den raka ettan ska vara säker.

Den andra matchen jag tittat närmre på är den mellan Trelissac och Marseille. Trelissac spelar faktiskt till vardags i fjärdedivisionen och det bör vara klasskillnad, det vore lite lustigt annars. Marseille har gått ganska trögt den här säsongen men det vore väldigt konstigt om man inte vann den här matchen i alla fall.

Trelissac ligger så långt nere i seriesystemet att det nästan är svårt att hitta information kring tabelläget, det säger en del om kvalitetsskillnaden mellan lagen. Nej, Marseille ska bara vinna den här matchen och jag är säker på att man kommer gå all in för den också, Marseille har inte en chans att vinna ligan, knappt en chans att nå en CL-plats, cupen har man fortfarande chans att vinna och vill man göra fansen glada vinner man den här matchen och avancerar till kvartsfinalen.

Betsson ger oss godkända 1.86x på dagens säkraste dubbel och är du inte medlem hos de, gör då ett konto och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.

De har marknadens bästa utbud när det kommer till sport (spelbolaget får 5/5 i betyg)

Mybet är det ledande spelbolaget när det kommer till utbud. De erbjuder odds på nästan alla sporter, även de du inte tänker på. Nya kunder får dessutom en bonus på upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Lazio & Marseille
Odds: 1.86
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming