Speltips 11/12: PSG – Nice

Spelbolagen ställer ut ett förvånansvärt högt odds på Nice under söndagskvällen – PSG bör vara favoriter, men 9,00 x insatsen på Nice?

Twitter Facebook

PSG tappade första platsen i gruppspelet i Champions League efter ett poängtapp mot Ludogorets, man spelade dessutom på hemmaplan i den matchen och även om man motivationen kanske inte var allt för hög i den matchen borde man till slut ändå lyckas vinna en sådan match.

I ligaspelet flyter det ändå på vill jag påstå, efter en någorlunda trög start på säsongen börjar man känna igen PSG igen, man spelar absolut inte på den nivån man gjorde förra säsongen men man visar fortsatt klass och är nog trots allt fortfarande det bästa laget i Frankrike. Just nu placerar man sig fyra poäng bakom motståndarna i den här matchen, Nice, och när jag fick bevittna oddset på bortalaget blev jag förvånad vill jag påstå.

Nice har nog överraskat dom flesta genom att placera sig först i tabellen men man var redan bra förra säsongen och visade på klass redan på. I år har man lyckats ta det ett steg längre och fått ut mycket mer av sitt spel, dessutom har man ett oerhört bra lag, så detta är ingen tillfällighet i min värld.

Jag känner mig tvungen att ändå testa dubbelchansen i den här matchen, den raka tvåan betalar skyhöga 9,00 x insatsen, men PSG är bra och är fortsatt favoriter till dom tre poängen, därför testar jag spelet x2 till höga 3,10 x insatsen hos Betway, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länkenNice är dessutom det bästa laget på bortaplan i ligan och vunnit fem av sju matcher, så man ska inte räknas bort helt även om man är det gästande laget.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 3,10
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming