Speltips 11/12: Atalanta – Udinese

Atalanta har imponerat stort den här säsongen och är med i toppstriden – fortsätter vinsterna att strömma in?

Twitter Facebook

Atalanta placerar sig på en sjätte plats i tabellen och vunnit fem av sju matcher på hemmaplan den här säsongen. Man har redan slagit lag som Inter, Napoli och Roma den här säsongen och kommer att vara med och utmana om Europa-platserna inför nästa säsong, det är jag säker på.

Senast åkte man dock på en förlust mot Juventus på bortaplan, 3-1 slutade den matchen och nu lär man vara sugna på att ta sig tillbaka till vinnarspåret igen. Innan matchen mot Juventus gick man nio raka matcher utan att förlora, och självklart är Juventus steget större och därför är det inget konstigt heller att man förlorade den matchen – men mot Udinese ligger tre poäng verkligen nära till hands.

Udinese placerar sig samtidigt på en fjortonde plats i tabellen och presterar lika bra som i tidigare säsonger, man sticker inte ut på något sätt samtidigt som man befinner sig i den nedre delen av tabellen. Atalanta är ett mycket bättre lag i år och kommer defintivt att gå för tre poäng, och känslan säger att dom också lyckas.

Den raka ettan ligger på 1,74 x insatsen och spelas hos ComeOn, som dessutom ger er 3000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,74
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming