Speltips NHL 11/12: Florida Panthers – Vancouver Canucks

Ett formsvagt hemmalag som möter ett bortalag som spelat upp sig på sistone. Skrällchans.

Twitter Facebook

Det är in kul att vara Florida Panthers anhörig just nu. De sparkade sin tränare för några veckor sedan vilket kritiserades mycket av experter runt om i Nordamerika. Det har inte gått så bra efter tränarbytet då de endast har 1/7 vinster den senaste tiden. Det är framförallt bortaspelet som gått dåligt med 5-7-4 medan hemmaspelet gått lite bättre men ändå inte imponerande 7-5-0. Så som Florida spelar nu håller absolut inte för att gå till slutspel när lag som Ottawa, New Jersey och Columbus har imponerat i hittills denna säsong.

Vancouver Canucks är ett lag som man kan räkna som de 5 sämsta lagen i NHL. I 9/10 fall hade sportchefen för klubben insett att laget måste göra en rebuild och byta spelare för att få draftval och bli bättre i framtiden. Vancouvers sportchef värvade istället in Loui Eriksson för en hög summa lön och han har ej motsvarat sina förväntningar i år. 26 poäng på 27 matcher är vad man kan förvänta sig av Vancouver men de har spelat upp sig på sistone och har 4 vinster på de 6 senaste matcherna. Den mest imponerande är borta mot Tampa Bay där de körde över Tampa med 5-1 för någon dag sedan.

Att ett skakigt Florida ska ha runt 1,80 FT mot ett Vancouver som spelat bra på sistone förstår jag ej, 2,70 för Vancouver ML (inklusive övertid) lockar och det spelas till 2,70 x insatsen med låg insats hos Betsson, som ni får 1000kr i bonus av här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Vancouver Canucks ML
Odds: 2.70
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming