Speltips 10/6: EM-specialare

Rooney vs Martial, vem gör flest mål under EM? Vi har svaret.

Sugen på att testa ett nytt spelbolag eller bara hämta hem en bonus? Vi listar samtliga insättningsbonusar här.

Twitter Facebook

Efter att ha letat och rekat en stund så hittade jag ett spelvärt odds som måste läggas innan EM sätter igång på fredag. Det är en duell om vem som gör flest mål under EM mellan Rooney och Martial.

Tror inte Rooney slog en enda passning med rätt adress denna säsongen som var, och hade det funnits ett pris som hette ”Sämst i Premier League” hade han nog fått två stycken. Samtidigt som Martials första säsong var helt klart godkänd med sina 17 mål med cuper inkluderat, och var en av Uniteds bästa spelare.

Nu är det EM och andra förutsättningar. Rooney representerar ett England som har mycket att bevisa och Martial ett Frankrike som enligt mig har det bästa landslaget sett till spelarna. Listan med dom stora spelarna kan göras lång.

Tror inte Martial lyckas ta en startplats, samtidigt som Rooney redan är given i Hodgsons elva. Hodgson vet att han har en tendens att göra de viktiga målen, och är givetvis en viktig ledare i laget. Rooney är nog även den som stegar fram från 11 meter, i alla fall när inte Sturridge är på plan.

Spelarnas roller i de olika landslagen skiljer sig något avsevärt här, därför placerar jag mina pengar på att Ronney vinner den kampen. Spelet finns hos Bet365 (1000kr bonus) till höga 2.20x.

Hämta hem Sveriges bästa insättningsbonus: 3000kr

ComeOn erbjuder Sveriges bästa välkomstbonus (rättvist omsättningskrav), hämta hem dina 3000kr och börja spela!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Ronney gör fler mål än Martial i EM
Odds: 2.20
Bolag: Bet365 (bonus: 1000kr)
Spelstopp: 10/6, 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming